Bsdradius – autorizācijas un uzskaites serveris interneta telefonijas vidē - Mazurs, Valts (Latvijas Universitāte, 2007)
BSDRadius ir autorizācijas, autentificēšanas un uzskaites vajadzībām lietojama servera programmatūra, kura implementē RADIUS protokolu. Tas domāts lietošanai kā viena no pamatsastāvdaļām apjomīgās tarifikācijas sistēmās kompānijās, kuras piedāvā Interneta telefonijas pakalpojumus.

BSDRadius is authorization, authentication and accounting server side software. It implements RADIUS protocol. BSDRadius is expected to be as one of core components of enterprise level billing systems in enterprises which offer Internet telephony services.
Bsdradius – authorization and accounting server in internet telephony environment
Keywords: Datorzinātne