SIA „Rubeņi” finanšu situācijas izvērtēšana un attīstības perspektīvas - Avižiča, Ilze (Latvijas Universitāte, 2012)
Diplomdarba tēma ir SIA „Rubeľi” finanšu situācijas izvērtēšana un attīstības perspektīvas. Diplomdarba mērķis ir novērtēt SIA „Rubeľi” finansiālo stāvokli un izstrādāt priekšlikumus finansiālās situācijas uzlabošanai. Diplomdarbā ir aprakstīti finanšu analīzes teorētiskie aspekti, veikts uzľēmuma finansiālā stāvokļa novērtējums, noteiktas uzľēmuma finansiālās darbības attīstības prognozes un izstrādāti priekšlikumi uzľēmuma finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Pēc analīzes rezultātiem var secināt, ka uzľēmuma finansiālā situācija ir stabila. Diplomdarba izstrādes procesā tika izmantoti 16 informācijas avoti. Diplomdarba apjoms ir 69 lappuses, kas sastāv no 12 tabulām, 12 attēliem, 3 pielikumiem. Atslēgvārdi: analīze, stabilitāte, rentabilitāte, maksātspēja.

The theme of the diploma work is „Rubeľi” Ltd. financial situation estimate and development opportunities. The aim of the diploma work is estimate „Rubeľi” Ltd. financial situation and develops proposals for improving the financial situation. Diploma work describes the theoretical aspects of financial analysis, made the company's financial situation assessment, established the company's financial performance forecasts and developed proposals to improve the company's financial position. After analysis, the results can be concluded that the company's financial situation is stable. Diploma work process was used for 16 sources of information. Diploma work is on 69 pages, it contains 12 tables, 12 pictures and 3 attachments Keywords: analysis, stability, profitability, solvency.
„Rubeņi” Ltd financial situation estimate and development opportunities
Keywords: Ekonomika