Zelmas Cēsnieces-Freidenfeldes piemiņas brīdis - Rake, Krišs (LU Muzejs, 1931)
Studenšu korporācijas "Daugaviete" locekles sapulcējušās pie goda filistres Zelmas Cēsnieces-Freidenfeldes atdusas vietas 1. Meža kapos, Rīgā. Zelma Cesniece-Freidenfelde bija ārste, viena no pirmajām sešām sievietēm Satversmes sapulces deputātēm, kā arī darbojās Latvju sieviešu nacionālajā līgā. Fotogrāfijas izmēri - 17 x 23 cm. Fotogrāfiju izmēri - 5470 x 4011 px.

Members of the student corporation "Daugaviete" have gathered at the resting place of honorary philistine Zelma Cēsniece-Freidenfelde at the 1st Meža Cemetery in Riga. Zelma Cesniece-Freidenfelde was a doctor, one of the first six women deputies of the Constitutional Assembly, and was also active in the Latvian Women's National League. Photo dimensions - 17 x 23 cm. Photo dimensions - 5470 x 4011 px.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Meža kapi, Rīga; Ārstes Zelmas Cēsnieces-Freidenfeldes piemiņas brīdis, 1931. gads; Satversmes sapulce, deputāte; Studenšu korporācija Daugaviete, goda filistre; Latvijas studenšu korporācija "Daugaviete"