Erster Versuch Einer kurtz-verfasseten Anleitung Zur Lettischen Sprache - Adolphi, Heinrich (George Radetzky, 1685)
Pirmais latviešu valodas īsas mācības mēģinājums ...". Gramatika. Teksts vācu valodā, piemēri latviešu valodā, gramatiskie termini latīņu valodā. Fraktūras burti, vietām antīkva un kursīvs, vecajā ortogrāfijā. Bibliogrāfiski aprakstīts: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 / Nr. 45 ; Latvijas citvalodu seniespiedumu kopkatalogs, 1588-1830 / Nr. 666.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Latviešu valodas gramatika; Latviešu valoda; Valodniecība; Agrīnie darbi; Casimir Friederich; Ādolfijs Heinrihs; Fürecke, Christoph (1615-1684 vai 85 )