Tīmekļa vietne lietoto mantu apmaiņai - Iļjina, Annija (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darbs “Tīmekļa vietne lietoto mantu apmaiņai” apraksta lietoto mantu apmaiņas sistēmu “Mantu tirgus”, kas tās reģistrētajiem lietotājiem ļauj ērti pievienot savas mantas viegli pārlūkojamam un publiski pieejamam sludinājumu sarakstam. Dokumentā ir iekļauta sistēmas programmatūras prasību specifikācija, projektējums, testēšana un sistēmas pārvaldības apraksts. Lietoto mantu apmaiņas sistēmas izstrādē tika izmantots Laravel 8 ietvars, Docker platforma un atvērtā pirmkoda rīks Bootstrap 5.

“Web site for the exchange of second-hand items” is a qualification paper with a purpose to describe the second-hand item exchange system “Mantu tirgus”, where its registered users can add their items to an easy-to-browse and publicly accessible list of advertisements. This paper includes a specification of the system software requirements, its design, testing, and a description of the system’s operations. To develop the second-hand item exchange system author used Laravel 8 framework, Docker platform, and the open-source tool Bootstrap 5.
Web site for the exchange of second-hand items
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; mantu apmaiņa; PHP; Laravel