Kvalitātes nodrošināšanas moduļa izveide uzņēmumā “Meditec” - Kauliņa, Inga (Latvijas Universitāte, 2018)
Autore, strādājot uzņēmumā “Meditec”, bija saskārusies ar nepieciešamību izveidot kvalitātes nodrošināšanas moduli, ar kura palīdzību lietotāji ar attiecīgajām tiesībām spētu definēt un pārizmantot validācijas kritērijus ievadlaukiem. Bakalaura darba mērķis bija izpētīt informāciju avotus par vairākām validācijas metodēm un to realizācijām, izpētīt izmantotās tehnoloģijas un realizētās validācijas metodes uzņēmuma “Meditec” veidotajā satvarā, kā arī iegūto informāciju pielietot, lai izveidotu kvalitātes nodrošināšanas moduļa ideju uzņēmumam. Galvenie uzdevumi ir izpētīt literatūras avotos iegūstamo informāciju par validācijas metožu realizācijām, izpētīt uzņēmuma satvarā realizētās validācijas metodes un izmantotās tehnoloģijas, izstrādāt ideju kvalitātes nodrošināšanas moduļa realizācijai. Rezultātā ir izpētīti iegūtie materiāli par validācijas metodēm un izveidota konceptuāla ideja kvalitātes nodrošināšanas moduļa realizācijai.

The author, working for Meditec, has faced the need to establish a quality assurance module to help users with relevant rights be able to define and use validation criteria for entrypoints. The purpose of the Bachelor's paper was to study information sources on several validation methods and their realization, to study the technologies used and implemented validation methods in the framework of the company Meditec, as well as to apply the obtained information in order to establish the concept of the quality assurance module for the company. The main tasks are to study the sources of literature, the realization of validation methods, to study the validations and technologies used in the company framework, to develop an idea for implementation of the quality assurance module. As a result, the obtained materials about validation methods are investigated and a conceptual idea for implementation of the quality assurance module is created.
Creation of quality assurance module in company “Meditec”
Keywords: Datorzinātne; kvalitātes nodrošināšanas modulis; ievaddatu validācija; validācijas metodes; modulis; lietotāja ievades validācija