Enerģija ap mums - Lazda, Elita (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes" prezentācija
Prezentācijā sniegta informācija par fen šui mācību un tās izmantošanu bibliotēkas telpu iekārtošanā.
Keywords: Bibliotēkas telpas; Fen šui