Bērnu fiziskās aktivitātes pirmsskolā - veselīga dzīvesveida paradumu nodrošinātāja - Rozenfelde, Līga (Latvijas Universitāte, 2018)
Darba temats - Bērnu fiziskās aktivitātes pirmsskolā - veselīga dzīvesveida paradumu nodrošinātāja. Pētījuma mērķis - pētīt un salīdzinoši analizēt teorētiskās atziņas par veselīga dzīvesveida paradumiem, to nodrošināšanas iespējām pirmsskolā un veikt praktisko pētījumu. Pirmajā nodaļā teorētiski pētīju un analizēju literatūru, kas balstās uz A.Maslova, E.Eriksona, D.Lieģelnieces, A.Šponas, J.A.Studenta un citu autoru atziņām. Otrajā kvalifikācijas daļā veicu praktisku pētījumu par veselīga dzīvesveida nodrošināšanu Dobeles pirmsskolas izglītības iestādē “X”. Kvalifikācijas darbs sastāv no 46 lpp., 22 attēliem, 2 tabulām, 37 izmatotajiem literatūras avotiem un 4 pielikumiem.

Topic of the work - Children's physical activities in preschool - a healthy lifestyle habit provider. Study target – study and peer review of theoretical knowledge about healthy lifestyle habits, opportunities for healthy lifestyle habits in preschool and conduct a practical study. In the first chapter, I studied and analyzed theoretically on the basis of A.Maslova, E.Eriksona, D.Liggelnieces, A.Sponas, J.A.Studenta and others. In the second part of my qualification work, I conducted a practical study on ensuring a healthy lifestyle in Dobele "X" pre-school educational establishment. Qualification work consist of 46 pages, 22 pictures, 2 tables, 37 sources of literature and 4 annexes.
Children's physical activities in preschool - a healthy lifestyle habit provider
Keywords: Pirmsskolas pedagoģija; veselība; veselīgs dzīvesveids; fiziskās aktivitātes; pirmsskolas izglītības iestāde.