Tiešsaistes interneta aptauju rīku analīze un uzlabojumu izstrāde - Grants, Dāvids Ritvars (Latvijas Universitāte, 2022)
Bakalaura darbā ietvaros tika izanalizēta vairāku interneta aptauju veidošanas rīku funkcionalitāte. Izmantojot iegūto informāciju no rīku analīzes un pielietojot aptauju veidošanas vadlīnijas tika izveidots aptauju rīka konceptuālais modelis. Praktiskajā daļā izveidots daļējs konceptuālā modeļa programmatūras projektējuma apraksts.

The functionality of several Internet survey tools was analysed in the bachelor’s thesis. Using the resulting information from tool analysis and using survey guidelines, a conceptual model of the survey tool was created. The practical part contains a partial description of the design of the conceptual model software.
Analysis and improvements of online internet survey tools
Keywords: Datorzinātne; Interneta aptauja; Analīze; Uzlabojumi; Programmatūras projektējuma