Ārstniecības plāna ievērošanas nodrošināšana, izmantojot digitālos rīkus - Bezrebrijs, Dmitrijs (Latvijas Universitāte, 2025)
Ārstniecības plāna ievērošanas nodrošināšana, izmantojot digitālos rīkus

Ensuring Medical Treatment Plan Adherence Using Digital Tools
Ensuring Medical Treatment Plan Adherence Using Digital Tools
Keywords: Datorzinātne