Elektriba - Bušs, Kārlis (Rīgas Latviešu biedrības Derīgu grāmatu nodaļa, 1911)
Vecajā ortogrāfijā.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Elektrība; Elektrotehnika; Electricity; Electrical engineering