Interneta vietne “Auto GPS” - Slonimskis, Marks (Latvijas Universitāte, 2013)
„Auto GPS” ir tīmekļa viente kurai ir tieši informatīvs raksturs, lai pastāstīt par saites uzņēmēja pakalpojumiem. Vietne ir paredzēta ikvienam ieinteresētam cilvēkam. Izmantojot šo produktu, saiti uzņēmējs var rediģēt vietnes saturu caur admina paneli kas ir sistēmas daļa.

„Auto GPS” is an informative internet site telling about site owner’s services. Website is intended for every interested person. Using this product, site owner can edit site content via admin panel, which is a part of system.
Internet Site “Auto GPS”
Keywords: Datorzinātne