Sociālo mediju ziņojumu plūsmu pārskata vietne. - Gailis, Rihards (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba “Sociālo mediju ziņojumu plūsmu pārskata vietne” mērķis ir izstrādāt tīmekļa vietni, kura spētu palīdzēt, piemēram, kāda pasākuma organizatoram sekot līdzi cilvēku attieksmei un attiecīgi veikt izmaiņas pašreizējā vai nākamajos pasākumos, lai uzlabotu cilvēku labsajūtu un pieredzi. Šī tīmekļa vietne ir pieejama caur tīmekļa pārlūku jebkuram interesantam, taču administratora pieeja tiek atļauta tikai kādai iepriekš definētai cilvēku grupai. Tīmekļa vietnes administrators spēs izveidot jaunu mediju sienu, kurā tiks parādītas dažādas cilvēku sīkziņas atkarībā no administratora izvēlētajiem parametriem sienas izveidošanas brīdī. Sistēmas jebkuram lietotājiem būs iespējams apskatīt tikai administratoru izveidotās mediju sienas. Programmatūras nepieciešamā funkcionalitāte izstrādāta izmantojot Java, kas tiek izmantota servera puses izveidei un tehnoloģijas kā JS, HTML, CSS tiek izmantotas klienta puses izveidei. Izstrādāto projektu ievieto HANA Cloud platformā.

Aim of "Social media news feed overview website" qualification work is to develop a web site that could help, for example, an event organizer to keep track of people's attitudes and to do adjustments to improve people's well-being and experience for future events. This web site is accessible through any web browser for anyone who is interested, however the administrator access is only allowed to a pre-defined group of people. Web site administrator will be able to create a new media wall, which will display a variety of human Tweets, depending on the administrator's selected parameters at the time of creation of the wall. All users of the system will be able to view media walls created by administrator. Required functionality for software development was built using Java, which was used for server-side development and technologies as JS, HTML, CSS were used for client-side development. Project is deployed on HANA Cloud platform.
Social media news feed overview website.
Keywords: Datorzinātne; Java; HTML; HANA Cloud Platform; CSS; JS