Rekomendētājsistēmu piemērotība atvērto datu portāliem lietotāja pieredzes uzlabošanai - Cvetkovs, Jevgenijs (Latvijas Universitāte, 2021)
REKOMENDĒTĀJSISTĒMU PIEMĒROTĪBA ATVĒRTO DATU PORTĀLIEM LIETOTĀJA PIEREDZES UZLABOŠANAI

APPROPRIATNESS OF RECOMMENDING SYSTEMS FOR OPEN DATA PORTALS TO IMPROVE THE USER EXPERIENCE
Appropriatness of recommending systems for open data portals to improve the user experience
Keywords: Datorzinātne; atvērtie dati; Latvijas atvērto datu portāls; rekomendētājsistēma; saturā balstīta rekomendēšanas metode; datu kopa