Universālās darba vietas UDV un eriga.lv moduļu papildinājumi, balstoties uz PPS un lietotāju stāstiem - Valtere, Paula Beatrise (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba ietvaros ir aprakstīti UDV universālās darba vietas moduļu un eRīga papildinājumi, kas programmēti pēc uzņēmumā “ZZ Dats” izstrādātas programmatūras prasību specifikācijas un šī dokumenta ietvaros izstrādātiem lietotāju stāstiem. Darba ietvaros, balstoties uz programmatūras prasību specifikāciju un lietotāju stāstiem, ir izstrādātas jaunas un uzlabotas esošās funkcionalitātes, kā arī novērstas nepilnības moduļos un portālā. Programmatūras prasību specifikācijā aprakstītie papildinājumi un labojumi tika izstrādāti, izmantojot ūdenskrituma modeli, kā arī izstrādes process saturēja spējās izstrādes modeļa elementus. Lietotāju stāstos aprakstītie nepieciešamie labojumi ir izstrādāti, izmantojot spējās izstrādes modeli. Galvenās izstrādē izmantotās programmēšanas valodas ir C# un JavaScript.

Universal workplace UDV and eRiga module additions based on SRS and user stories Qualification paper describes the UDV universal workplace module and eRiga additions based on software requirements specification developed in company “ZZ Dats” and user stories. New functionalities are added and existing ones are improved based on software requirement specification and user stories, also and flaws are solved in the modules and web page. The additions and improvements that are mentioned in the software requirement specification were mainly developed using the waterfall model. The development process of the mentioned additions and improvements used some Agile model elements. Needed improvements that are written as user stories are developed using the Agile model. Main languages used in the development are C# and JavaScript.
Universal workplace UDV and eriga.lv module additions based on SRS and user stories
Keywords: Datorzinātne; UDV; eRīga; modulis; C#; JavaScript