3D galda spēles izstrāde ar Unity spēļu dzinēju - Rasa, Krišjānis (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darbs apraksta 3D galda spēles izveidi. Spēles funkcionalitāte ietver lokālu spēli diviem spēlētājiem. Spēle ir gājienu balstīta - spēlētāji mainās ar gājieniem. Programmai ir 3D lietotāja saskarne. Spēle veidota C# valodā ar Unity spēļu dzinēja palīdzību.

The paper describes the creation of a 3D board game. The game's functionality includes a local game for two players. The game is turn-based - players change with moves. The program has a 3D user interface. The game is written in C # with the help of Unity game engine.
Development of 3D board game with Unity game engine
Keywords: Datorzinātne; Spēle; Unity; 3D lietotāju saskarne; Efekts; Lauciņš