Latweeschu strehlneeku dseesmas [Latviešu strēlnieku dziesmas] - (:unkn) unknown (My University, 1917)
Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā. Krājumā sakopotas vienīgi tās dziesmas, kuras dzied Latviešu strēlnieku pulkos.
Latviešu strēlnieku dziesmas
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Strēlnieku dziesmas; Karavīru dziesmas; Kara dziesmu teksti; Latvian riflemen songs; Soldiers' songs; War songs