VAS “LVRTC” kooperatīvā datu pārraides tīkla modernizācija - Vasiļonoks, Rihards (Latvijas Universitāte, 2015)
Kvalifikacijas darba “Korporatīvā datu pārraides tīkla modernizācija” mēŗķis ir palielināt tīkla caurlaides spēju, datu nepārtrauktību, uzlabot IP funkcionalitāti un drošību. Kā arī vēlme palielināt zināšanas par datu pārraides tīkliem. Darbā tiek aprakstīts kā tiek skatīts, plānots un modernizēts (uzņēmuma) iekšējais korporatīvais datu pārraides tīkls. Darba laikā tika iegūtas daudz jaunas un noderīgas zināšanas par datu pārraides tīkliem.

The main goal of this work “Modernization of corporate data transmission network” is to increase data transmission capacity and data continuity, improve IP functionality and security. As well as the desire to increase the knowledge of the data transmission networks. This work describes how was explored, planned and modernized internal corporate data transmission network. During the work I obtained a lot of new and useful information about data transmission network.
SJSC “LSRTC” cooperative data network modernization
Keywords: Datorzinātne; Datortīkli; Datu pārraide; IT drošība; Tīkla modernizācija