Krājumu vadīšanas procesu uzlabošana uzņēmumā - Auškāps, Niks Aleks (Latvijas Universitāte, 2023)
Autors, strādājot uzņēmumā SIA “FG Catering”, novēroja, ka sistēmu pēc kuras tiek veikti pasūtījumi noteikti ir iespējams uzlabot. Darba mērķis ir, izmantojot efektīvas krājumu pārvaldības pamatprincipus un informācijas sistēmu, uzlabot uzņēmuma darbības efektivitāti, novēršot un ierobežojot līdz šim novērotās problēmas krājumu vadības procesos. Pamatojoties uz uzņēmuma darbības izmaiņām, patērētāju viedokļiem un statistiku izdarīt secinājumus un sniegt priekšlikumus.Autors, strādājot uzņēmumā SIA “FG Catering”, novēroja, ka sistēmu pēc kuras tiek veikti pasūtījumi noteikti ir iespējams uzlabot. Darba mērķis ir, izmantojot efektīvas krājumu pārvaldības pamatprincipus un informācijas sistēmu, uzlabot uzņēmuma darbības efektivitāti, novēršot un ierobežojot līdz šim novērotās problēmas krājumu vadības procesos. Pamatojoties uz uzņēmuma darbības izmaiņām, patērētāju viedokļiem un statistiku izdarīt secinājumus un sniegt priekšlikumus.

The author, working for the company LLC “Catering”, observed that the system by which new product orders are placed could certainly be improved. The aim of this thesis is to improve the efficiency of the company's operations by eliminating and limiting the problems observed in the inventory management processes, using the basic principles of effective stock management and an information system. Based on the changes in the company's performance, consumer opinions and statistics, conclusions and proposals are drawn.
Inventory management improvement in a business
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Krājumi; Preces; Uzņēmums; informācijas sistēma; krājumu pārvaldības sistēma