Interaktīvas veikala stāvu kartes izstrāde - Kleinmanis, Helvijs Jānis (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darbs ”Interaktīvas veikala stāvu kartes izstrāde” apraksta interaktīvas veikala stāvu kartes lietotnes izstrādes procesu. Lietotne sniedz iespēju lietotājiem veikala tīmekļvietnē apskatīt veikala stāvu karti, meklēt veikalus pēc to nosaukumiem un iegūt vairāk informāciju par sev interesējošiem veikaliem. Lietotājiem ar atbilstošām tiesībām lietotne sniedz arī iespēju pievienot jaunus veikalus kartei, mainīt to robežas uz kartes, mainīt to nosaukumus, kā arī dzēst veikalus no kartes. Lietotne ir realizēta JavaScript programmēšanas valodā, izmantojot ietvaru React. Lietotnes funkcionalitāte tika testēta, izstrādājot automatizētos testus ar testēšanas ietvaru Cypress. Izstrādei tika izmantots Visual Studio Code koda redaktors.

The Qualification Paper ”Development of an interactive store floor map” describes the development of an interactive store floor map application. The application provides the possibility for users to view the store floor map in it’s website, search for a specific shop based on it’s name and access additional information for each shop. Users with appropriate rights can add new shops to the map, change coordinates of existing shops, change the names of the shops and delete them from the map. The app is realized in JavaScript programming language, using React framework. Functionality of the application is tested by developing automated tests using testing framework Cypress. The app is developed using Visual Studio Code code editor.
Development of an interactive store floor map
Keywords: Datorzinātne; JavaScript; React; Leaflet; Cypress; map