SIA “Vecā maiznīca” finanšu analīze un tās attīstības novērtējums - Poikāne, Sanda (Latvijas Universitāte, 2018)
Bakalaura darba nosaukums ir “SIA “Vecā maiznīca” finanšu analīze un tās attīstības novērtējums”. Bakalaura darba mērķis ir uz teorētisko un praktisko materiālu pamata izpētīt uzņēmuma SIA „Vecā maiznīca” finansiālo stāvokli, atklāt trūkumus un nepilnības uzņēmumā un izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma finansiālā stāvokļa uzlabošanai un turpmākajai attīstībai. Bakalaura darbā autore ir pētījusi SIA “Vecā maiznīca” finansiālo stāvokli un konstatējusi virkni problēmu uzņēmuma finansiālajā stāvoklī, kā rezultātā izstrādājusi priekšlikumus vājo pušu novēršanā.

The title of the thesis is “Analysis of the financial position and development assessment of the company „Vecā maiznīca” Ltd”. The purpose of this thesis is to inquire about the financial status of SIA „Vecā maiznīca”, based on theoretical and practical materials, to discover flaws and to work out proposals for improvement of the financial standing and further development of the company. Author of this thesis has inquired about the financial status of SIA “Vecā maiznīca” and has discovered a series of flaws during the company’s operations and has worked out suggestions to improve on these flaws.
Analysis of the financial position and development assessment of the company „Vecā maiznīca” Ltd
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; finanšu pārskati; rentabilitāte; maksātspēja; likviditāte