Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza sabiedrisko attiecību prakses analīze - Markss, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba tēma ir “Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza sabiedrisko attiecību prakse”. Bakalaura darba mērķis ir noskaidrot, kāda ir sabiedrisko prakse un sabiedrisko attiecību funkcija Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārza un, kā tā palīdz, zooloģiskā dārza uzdevumu īstenošanā, un mērķu sasniegšanā kā arī noskaidrot, kāda ir sabiedrisko attiecību specifika vides izglītības iestādēs. Pētījumā tika izmantota daļēji strukturētās intervijas, tiešsaistes elektroniskā aptauja un dokumentu kontentanalīze. Bakalaura darbā secināts, ka sabiedriskajām attiecībām Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā ir ļoti liela un būtiska nozīme.

The topic of the Bachelor’s thesis is "Riga National zoo public relations practice analysis". The aim of this Bachelor's work is to find out what is the public relations practice and function in Riga National zoo and how it helps reaching this organization objectives and goals and also what is public relations specification in environmental education organizations. Research methods were a semi structured interviews, online poll and document content analysis. It was conluded within the Bachelor thesis that public relation in Riga National zoo play very important and significant role.
Riga National Zoo public relations pratice analysis
Keywords: Komunikācijas zinātne; Sabiedriskās attiecības; Vides izglītība; Rīgas Nacionālas zooloģiskais dārzs; Sabiedrisko attiecību funkcija; Dzīvnieku ētika