Darba vides risku ietekme uz administratīvajā apgabaltiesā nodarbināto darba kvalitāti - Priedniece, Anastasija Liene (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbā ir veikta Administratīvajā apgabaltiesa esošo darba vides risku analīze ar mērķi noskaidrot to ietekmi nodarbināto darba kvalitātei. Tika izvērtētas ergonomiskās problēmas, psihoemocionālās slodzes rādītās problēmas un mikroklimata problēmas. Ir pierādīta hipotēze, ka darba vides riski būtiski ietekmē Administratīvās apgabaltiesas nodarbināto darba kvalitāti.

This study analyses the work environment risks in the Administrative Court of Appeal in order to assess their impact on the quality of work of employees. During the course of this study ergonomic problems, psycho-emotional problems caused by stress and micro-climate problems were evaluated. It proves the hypothesis that work environment risks in the Administrative Court of Appeal substantially influences on employees quality of work.
Influence of the Work Environment Risks on Employees Quality of Work in the Administrative Court of Appeal
Keywords: Darba vides aizsardzība un ekspertīze