Nacionālā Botāniskā Dārza vadīšanas sistēmas novērtēšana pilnveidošanas iespējas - Znūtiņš, Jānis (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darbs „Nacionālā Botāniskā Dārza vadīšanas sistēmas novērtēšana un pilnveidošanas iespējas” sastāv no četrām nodaļām. Tajās tiek analizētas plānošanas funkcijas, organizēšanas process un kontroles sistēma, lai spētu novērtēt vadīšanas sistēmu. Ar šī pētījuma rezultātiem varēs novērtēt, kāda ir NBD vadīšanas sistēma un, kādi ir tās trūkumi. Priekšlikumos tiek piedāvāts, kā risināt šos trūkumus, lai vadīšanas sistēma darbotos efektīvāk. Mūsdienu pastāvošajā ekonomiskajā stāvokli valsts iestādes tiek pakļautas restrukturizācijai, lai ietaupītu finanšu līdzekļus. Tāpēc organizāciju vadītājiem ir jāprot uzlabot savu darbību, lai ar ierobežotiem līdzekļiem nodrošinātu efektīvāko darbību. Viens no šiem līdzekļiem ir vadīšanas sistēmas pilnveidošana. Bakalaura darbs sastāv no 61 lappuses, un tajā iekļautas trīs tabulas un septiņi attēli.

Bachelor work "The management systems assessment and development opportunities for National Botanic Garden "consists of four chapters. They are analyzed the planning functions, the organizing process and the control system to be able to assess management systems. With this study will assess, what is the NBD management system and its weakness. The conclusions are referred to cope with these weaknesses, the management system to function more effectively. In today's current economic situation of the public authorities are subject to restructuring. Therefore, the managers must be able to improve its operations, with limited resources to ensure efficient operation. One of these features is to develop management system. Bachelor work consists of 61 pages and includes three tables and seven images.
The management systems assessment and development opportunities for National Botanic Garden
Keywords: Vadībzinātne