Sludinājumu jaunumu serviss - Grigonis, Ričards (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darbs “Sludinājumu jaunumu serviss” ir uz tīmekļa tehnoloģijām balstīta sistēma, kas realizēta kā interneta vietne. Katru dienu daudzi cilvēki stundām ilgi meklē sludinājumu portālos sev interesējošu piedāvājumu, un, manuprāt, tā ir ļoti nelietderīga laika izmantošana. Bieži vien sanāk palaist garām iespēju nopirkt vēlamo preci, jo to ir paspējis izdarīt jau kāds cits. Mana izstrādātā sistēma piedāvā risinājumu visām iepriekšminētajām problēmām. Sistēmas lietotājiem ir iespēja izvēlēties sludinājumu meklēšanas kritērijus un saņemt e-pasta paziņojumus ik reizi, kad sludinājumu portālā tiek publicēts viņam interesējošs piedāvājums. Lietotāji var veikt arī citas papildus darbības, piemēram, reģistrēties sistēmā. Sistēmas administrators var pārvaldīt visus klasifikatorus, lietotājus un citus sistēmā esošos datus, izmantojot šim nolūkam speciāli paredzētu vietnes sadaļu. Projekts realizēts, izmantojot iteratīvo metodoloģijas pieeju. Programmatūras izstrādes procesā izmantots Laravel 5.2[1] ietvars, programmēšanas valoda PHP un MySQL[2] Server datubāzu pārvaldības sistēma.

Qualification work “Service of new announcements” is on the web technology based system, implemented as an Internet site. Many people spent hours each day looking for the ad portals for the offer they are interested in, and, in my opinion, it is very inefficient use of time. They often miss the opportunity to buy the desired item because it was already bought by someone else. My designed system offers the solution to all listed problems. System users will have the option to select the search criteria for sarching the ad and receive e-mail notifications whenever the advertisement, which complies with the criteria is published. Users can also perform other activities, for example, to log on to the system. The system administrator can manage all the classifiers, users and other system existing data, using for this purpose, specially designed part of the site. The project was carried out following iterative development methodology. Laravel 5.2[1] framework, PHP programming language and MySQL[2] database management system was used in the software development process.
Service of new announcements
Keywords: Datorzinātne; sludinājumu serviss; Laravel 5.2; filtri; e-pastu sūtīšana