Bērnu izglītošanas un izklaides tīmekļa vietnes izveides vērtējums - Konrads, Jānis (Latvijas Universitāte, 2008)
Maģistra darba nosaukums ir „Bērnu izglītošanas un izklaides tīmekļa vietnes izveides vērtējums”, un šī darba mērķis ir izvērtēt bērnu tīmekļa vietnes izveides iespējamību un izvēlēties piemērotāko risinājumu. Darbs ir strukturēts divās daļās. Tā kā šis, darbā vērtējamais projekts, ir paredzēts kā e-komercijas projekts, tad pirmajā daļā, kas ietver 1. nodaļu, tiek izpētīti šim projektam piemērotākie biznesa modeļi, analizēts tirgus un konkurenti, pētīti kritēriji un nosacījumi, kuri būtu jāievēro šāda tipa e-komercijas projekta izstrādē. Otrajā daļā, kas ietver 2., 3. un 4. nodaļu, tiek aplūkots e-komercijas projekta tehniskais risinājums. Nobeigumā veikts darba gaitā iegūto secinājumu un rezultātu apkopojums.

The title of this master’s work is The development assessment of an educational and entertainment web site for children, and the objective of this work is to assess the possibility of children website development and to choose the appropriate solution. This work consists of two parts. Since this assessed project is planned as an E-commerce project, in the first part, which consist of 1st chapter, there are appropriate business models chosen, an analysis made of the market and competitors, as well as the terms of the development of such e-commerce project. The second part, which consists of the 2nd, 3rd and 4th chapters, there are technical solution of this E-commerce project discussed. In the end there are conclusions and summarization of the result made.
The development assessment of an educational and entertainment web site for children
Keywords: Vadībzinātne