Grāmatvedības darba organizācija un vadība SIA „Roze GV” uzņēmumā - Suipe, Aelita (Latvijas Universitāte, 2011)
Darba autors: Aelita Suipe Darba tēma: Grāmatvedības darba organizācija un vadība SIA „ROZE GV” uzņēmumā. Darba mērķis ir analizēt grāmatvedības darba organizāciju un vadību SIA „ROZE GV” uzņēmumā. Darba mērķa izpildei izvirzīti sekojoši uzdevumi: 1)ar literatūras palīdzību analizēt grāmatvedības darba organizāciju un vadību; 2)izvērtēt uzņēmuma grāmatvedības darba organizācijas un vadības rādītājus; 3)uz analīzes pamata izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma grāmatvedības darba organizēšanas un vadības darbības uzlabošanai. Kvalifikācijas darbs izstrādāts pamatojoties uz 15 monogrāfijām, speciālo literatūru, publikācijām periodiskos izdevumos, kā arī uz Latvijas Republikas likumiem un SIA „ROZE GV” nepublicētajiem materiāliem un dokumentiem, kas raksturo uzņēmuma darba organizāciju un vadību. Kvalifikācijas darbs sastāv no 3 nodaļām un 8 apakšnodaļām. Pirmajā nodaļā tiek veikta pētāmās problēmas teorētiskā analīze. Otrajā nodaļā tiek aprakstīta uzņēmumā iegūtās informācijas analīze atbilstoši darba mērķim un uzdevumiem. Trešajā nodaļā tiek atklāts secinājumu un priekšlikumu pamatojums, izstrādāta secinājumu un priekšlikumu risinājums. Kvalifikācijas darba izstrādes gaitā gūtās atziņas formulētas secinājumos un priekšlikumos. Kvalifikācijas darba apjoms ir 45 lpp, 1 attēls un 15 pielikumi. Diplomdarba atslēgvārdi: grāmatvedības darba organizācija un vadība, grāmatvedības metodika, SIA „Roze GV”.

Diploma work author: Aelita Suipe Diploma work theme: Accounting work organization and control in Ltd. “ROZE GV”. Work port is analyzed accounting work organization and control in Ltd. “ROZE GV”. For work performance are pointed following tasks: 1)With literature help analyze accounting work organization and control; 2)To appraise accounting work organization and control showers; 3)On analyze basement develop suggestions about accounting work organization and control. Diploma work is made of 15 monographic, involving special literature, publications, Latvia Republic lows and Ltd. “ROZE GV” materials and documents, whose descriptive business organization and control. Diploma work component 3 chapters and 8 bottom chapters. In first chapter is analyzing problem exploration with monographic help. In second chapter are acquired analyze to work port and tasks. Third chapter are detect to nominate conclusions and suggestions. Work insights are phrased in conclusions and suggestions. Diploma work size is 45 pages, involving 1 picture and 15 appositions. Diploma work keywords: accounting work organization and control, accounting work methodology, Ltd. “ROZE GV”.
Bakalaura darbs
Keywords: Ekonomika