Vienota dabas tūrisma maršruta izveide Ķemeros - Kačkāne, Līvija (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba ietvaros ir mēģināts izveidot vienota tūrisma maršruta karti Jūrmalas pilsētas Ķemeru apkaimē, papildus vēršot uzmanību uz teritorijas minerālūdens resursiem un to kvalitāti. Par pamatu šim pētījumam kalpo autores īstenotie agrākie darbi- bakalaura darba projekts „Jūrmalas minerālūdens un termālo ūdens resursu pārvaldība” un lietišķo studiju ietvaros veiktais pārskats „Ķemeru un Jaunķemeru apkaimē esošo urbumu apsaimniekošanas iespējas”. Ar iepriekš minētā pārskata rezultātiem autore ir iepazīstinājusi plašāku auditoriju Latvijas Universitātes 78. starptautiskajā zinātniskajā konferencē.

As part of the bachelor’s thesis, an attempt has been made to create a tourism map of Ķemeri (one of the municipal areas of Jūrmala city), which would consist of integrating most of all tourism route maps in the area under one single route, in addition to drawing attention to the natural mineral water resources of the area and their quality. The study is based on the previous works carried out by the author: the bachelor's thesis project “Management of Jūrmala city mineral water and thermal water resources” and the review, carried out in applied studies, “Drill management options in Ķemeri and Jaunķemeri area”. The author has presented the results of the above-mentioned report to a wider audience at the 78th International Scientific Conference of the University of Latvia.
Establishment of combined nature trail route in Ķemeri
Keywords: Vides zinātne; tūrisms; dabīgais minerālūdens; dabas aizsardzība; Jūrmalas pilsēta; attīstība