OnlinePDF! – bezmaksas tiešsaistes ofiss ar pakalpojumu PDF dokumentu veidošanai - Hoļavina, Irina (Latvijas Universitāte, 2010)
Pēdējā laikā arvien populārāka kļūst tiešsaistes programmatūra, kas sniedz noteikta klāsta pakalpojumus. Katrai programmatūrai ir sava specifika un piedāvātie pakalpojumi. OnlinePDF! ir bezmaksas tiešsaistes ofiss ar pakalpojumu PDF dokumentu veidošanai. OnlinePDF! piedāvā tādu funkcionalitāti kā teksta un tabulu pievienošana, pamata darbības ar tiem, ka arī viegli pielāgojamu lietotāja saskarni.

Recently there has been a growth of popularity for online software, which provides fixed range of services. Each software offers its own specificities and services. OnlinePDF! is a free online office with a PDF document creation service. OnlinePDF! offers possibilities to add text and tables, also allowing to perform basic formatting operations, while having an easy and customizable user interface.
OnlinePDF! – Free online Office with PDF document creation service
Keywords: Datorzinātne