Tīmekļa vietne grāmatu bibliotēkai - Irbīte, Annemarija (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot tīmekļa vietni SIA “Visma Labs” grāmatu bibliotēkai, kuru izmantos uzņēmuma darbinieki un bibliotēkas uzturētāji. Tīmekļa vietnes galvenais mērķis ir aizstāt esošo risinājumu ar mūsdienīgāku, kas piedāvātu lietotājiem plašāku funkcionalitāti, kā arī uzlabotu grāmatu rezervēšanu un bibliotēkas uzturēšanu, ar iespēju paplašināt tās funkcionalitāti nākotnē. Mājaslapas izstrādē tika izmantotas Next.js, NextAuth, Strapi, TypeScript, JavaScript un CSS tehnoloģijas.

Website for a book library The purpose of this qualification project is to create a website for the book library of SIA “Visma Labs”, which is used by company employees and library maintainers. The main goal of the webiste is to build a more moderns solution that would offer users a wider range of functionallity, as well as improve book reservation and library maintenance, with the possibility of expanding its functionallity in the future. Next.js, NextAuth, Strapi, TypeScript, JavaScript and CSS technologies were used in the development of the website.
Website for a book library
Keywords: Datorzinātne; Kvalifikācijas darbs; tīmekļa vietne; bibliotēka; Next.js; Strapi