Epidemioloģiskā gadījuma izstrāde un papildinājumi EPID sistēmā - Zēvalds, Raitis (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darbā tiek aprakstīta epidemioloģisko gadījumu izstrāde un papildinājumi, kas veikti EPID sistēmā. Darba ietvaros tiek izveidota epidemioloģisko gadījumu datu ievades forma, izveidotas validācijas ievadlaukiem un pievienotas tiesību pārbaudes. Darba izstrādē tika izmantotas sekojošās programmēšanas valodas JavaScript ar satvaru Vue.js, Go un PostgreSQL. Automatizētai testēšanai tiek izmantots satvars Cypress, un ievades datu validēšanai tiek izmantots satvars Vest.

The qualification paper describes epidemiological case development and other additions to the EPID system. Epidemiological case data input form, validations and right checks were added within this paper. The following programming languages were used to create this paper: JavaScript with Vue.js framework, Go and PostgreSQL. Cypress framework was used to create automated tests and Vest framework was used to validate input fields.
Epidemiological case development and additions to the EPID system
Keywords: Datorzinātne; Kvalifikācijas darbs; Vue.js; Go; EPID; Epidemioloģiskais gadījums