Interneta pakalpojumu sniedzēja iekšējā informāciju sistēma klientu, pakalpojumu un rēķinu uzskaitei - Stapkēvičs, Elvis (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt interneta paklpojumu sniedzēja SIA “Dhanvantari Telecom” iekšējo informācijas sistēmu atbilstoši klienta prasībām. Sistēma ir paredzēta, lai uzglabātu datus par klientiem, tiem sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī izrakstītajiem rēķiniem. Tāpat sistēma ģenerē rēķinus, balstoties uz izmaksām, kas radušās nodrošinot klientiem sniegtos pakalpojumus, un šos rēķinus izsūta attiecīgajiem klientiem reizi mēnesi. Šajā dokumentā tiek aprakstītas sistēmas programmatūras projektējums, funkcionalitāte, prasības, projekta pārvaldība un daļa no programmatūras pirmkoda.

INTERNET SERVICE PROVIDER'S INTERNAL INFORMATION SYSTEM FOR ACCOUNTING OF CUSTOMERS, SERVICES AND INVOICES The purpose of the qualification paper is to develop the internal information system of the internet service providers SIA “Dhanvantari Telecom” in accordance with the customer's requirements. The system is designed to store data about customers, services provided to them, as well as invoices issued. The system also generates invoices based on the costs incurred in providing services to customers and sends these invoices to the relevant customers on a monthly basis. This document describes the system software design, functionality, requirements, project management, and a part of the software source code.
Internet service provider"s internal information system for accounting of customers, services and invoices
Keywords: Datorzinātne; informācijas sistēma; rēķini; pakalpojumi; information system