Ihsa Rehķinaschanas-mahziba : skohlmeistereem par paligu pele mahzischanas, skohlâ bijuscheem par attapschanu [Īsa rēķināšanas mācība : skolmeisteriem par palīgu pie mācīšanas, skolā bijušiem par attapšanu] - Braše, Gustavs; Brasche, Gustav (Steffenhagens un dēls, 1835)
Aritmētikas mācībgrāmata, vairāk domāta kā palīglīdzeklis skolotājiem. Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 1387. Pieejams arī tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS; Aritmētika. Mācīšana un mācīšanās; Mācību grāmatas. Latvija; Mācību literatūra