Norādījumi par tiesas resp. policijas obdukcijām - Neureiters, Ferdinands (LU Studentu padomes grāmatnīca, 1925)
Saturs: I. Vispārējie noteikumi 9 II. Līķa Izmeklēšanas kārtība 12 A) Ārējais apskats 13 B) Iekšējais apskats 17 a) Galvas dobuma izmeklēšana . 18 b) Ģīmja, zemaussdziedzeŗa (gl. parotis), dzirdes orgāna, aizdegunes (cavum nasopharyngeale) un acu izmeklēšana 22 c) Mugurkaulāja kanāla un muguras smadzeņu izmeklēšana. 22 d) Kakla, krūts un vēdera dobuma vispārējā izmeklēšana . 24 1) Krūts dobuma speciālā izmeklēšana 26 2) Kakla speciālā izmeklēšana. 29 3) Vēdera dobuma speciālā izmeklēšana 31 C) Līķu tiesmedicīniskā izmeklēšana saindēšanās gadījumos 35 D) Jaunpiedzimušo līķu tiesmedicīniskā izmeklēšana 39 E) Pārējie izmeklējumi 41 III. Līķa izmeklēšanas protokola un slēdziena sastādīšana 42 IV. Līķa tlesmedlcīniskās apskatīšanas kārtība 45 V. Ārsta pienākami pēc līķa uzšķēršanas 45 VI. Līķa izmeklēšanas kārtība policijas uzdevumā . 45 Pielikumi : I. Līķa asiņu izmeklēšana uz oglek]a oksīdu (CO) 46 II. Līķu izmeklēšanas protokolu šemas 49
Norādījumi par tiesas respektīvi policijas obdukcijām
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE::Morphology, cell biology, pathology::Pathology::Forensic medicine; Tiesu medicīna; Autopsija; Līķu tiesmedicīniskā izmeklēšana; Gerichtsmedizin