Elektroniskie resursi un to izmantošana Latvijas Medicīnas bibliotēkā - Brūvere, Zane (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba mērķis ir veikt teorētisku un praktisku pētījumu par elektroniskajiem resursiem un to izmantošanu Latvijas Medicīnas bibliotēkā. Pētījuma problēma – Latvijas Medicīnas bibliotēka lietotājiem piedāvā daudzpusīgu informāciju, tomēr bibliotēkas lietotāju zināšanu, prasmju un neinformētības dēļ bibliotēkā pieejamie elektroniskie resursi netiek pilnvērtīgi izmantoti. Pētījuma gaitā secināts, ka Latvijas Medicīnas bibliotēkai jāizstrādā ieteikumi un tie jārealizē, lai veicinātu bibliotēkas elektronisko resursu izmantošanu.

The aim of Bachelor’s paper is to do a theoretical and practical research about electronic resources and their use in Medical Library of Latvia. The problem of research - Medical Library of Latvia offer their users wide information spectra, however library users aren’t so much knowledge and their have lack of skills, and they don’t know all about information tender and this is a reason why electronic resources users number is low. In the process of research, Bachelor’s paper author infere –Medical Library of Latvia needs to work out recommendations and realizes it’s, that improve electronic resources use in Medical Library of Latvia.
Electronic Resources and their Use in Medical Library of Latvia
Keywords: Komunikācijas zinātne