Līgumstrādnieku iepirkumu sistēmas izveidošana SIA "TIETO Latvija" - Sprudzāne, Inga (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba „Līgumstrādnieku iepirkumu sistēmas ieviešana SIA Tieto Latvia” mērķis ir nodrošināt iespēju uzņēmumā efektivizēt profesionālo pakalpojumu iepirkuma procesu. Darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām ar apakšnodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Pirmajā nodaļā tiek analizēts iepirkumu veikšanas process un izmantotās sistēmas SIA Tieto Latvia, kā arī analizēti iegūtie pētījuma rezultāti. Otrajā nodaļā tiek izstrādāts tehniski ekonomiskais pamatojums projekta priekšlikuma izstrādei. Trešajā nodaļā tiek izstrādāta projekta īstenošanas rokasgrāmata. Noslēgumā tiek izklāstīti galvenie secinājumi un priekšlikumi profesionālo pakalpojumu iepirkuma procesa efektivizēšanai. Darbs sastāv no 80 lappusēm, 13 attēliem, 5 tabulām un 43 pielikumiem. Atslēgvārdi: projekts, projektu vadīšana, iepirkumu process, iepirkumu sistēma.

The objective of master thesis „Subcontractor purchasing system implementation in SIA Tieto Latvia” is to ensure a possibility to create effective process of professional service procurement. Thesis consists of introduction, three chapters, conculsions and suggestions. In the first chapter author analyses the procurement process in private organisations and electronic procurement systems. In second chapter the prosal of the project is elaborated and in the third chapter author elaborates project’s manual. Master thesis consists of 80 pages, 13 pictures, 5 tables and 43 annexes. Key words: project, project management, purchasing process,
Subcontracting purchasing system implementation in "TIETO Latvia" Ltd.
Keywords: Vadībzinātne