Fluorīdu satura izvērtējums zobu pastās - Sīlis, Armands (Latvijas Universitāte, 2013)
Fluorīdu satura izvērtējums zobu pastās. Sīlis A., zinātniskā vadītāja: lektore Gigele R. Bakalaura darbs, 34 lappuses, 10 attēli, 2 tabulas, 41 literatūras avots. Latviešu valodā. Darba gaitā noteikts fluorīdjonu saturs dažādās zobu pastās – Colgate Total Advanced Whitening, Silca Complete Sensitive, Colgate Smiles, Elmex Kinder zahnpasta, izmantojot jonometrijas metodi. Apkopoti un salīdzināti jonometriski iegūtie rezultāti fluorīdjonu noteikšanai. Iegūtie rezultāti statistiski apstrādāti.

Assessment of fluoride content in toothpastes. Sīlis A., supervisor lecturer Gigele R. Bachelor’s thesis, 34 pages, 10 figures, 2 tables, 41 literature references. In Latvian. During the working process the fluoride ions have been determined in various toothpastes - Colgate Total Advanced Whitening, Silca Complete Sensitive, Colgate Smiles, Elmex Kinder zahnpasta, by using ionometrical method. There have been summarized and compared ionometrically obtained results for the determination of fluoride ions. Obtained results have been statistically processed.
The evaluation of fluoride content in toothpastes
Keywords: Farmācija