Latviešu studentu korporācijas Latvia jubileja 1926. gada 17. februārī - Latviešu studentu korporācija Latvia (My University, 1926)
Fotogrāfija no latviešu studentu korporācijas dibināšanas svētkiem 1926. gada 17. februārī: tautietis Ansis Erdmanis (1. pēc kārtas, skatoties no kreisās uz labo pusi); tautietis Eduards Balodis (2. pēc kārtas, skatoties no kreisās uz labo pusi); tautietis Augusts Caune (3. pēc kārtas, skatoties no kreisās uz labo pusi); tautietis Jānis Upesleja (4. pēc kārtas, skatoties no kreisās uz labo pusi); tautietis Alfrēds Zirnis (5. pēc kārtas, skatoties no kreisās uz labo pusi); zēns Eduards Laimiņš (6. pēc kārtas, skatoties no kreisās uz labo pusi): tautietis Jānis Velmers (7. pēc kārtas, skatoties no kreisās uz labo pusi); tautietis Kārlis Zirnis (8. pēc kārtas, skatoties no kreisās uz labo pusi).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Latviešu studentu korporācija "Latvia"; Latvia; Korporanti; Jubileja; Studenti