Latvijas elektroenerģijas ražošanas attīstības scenāriji - Allena, Signe (Latvijas Universitāte, 2012)
Darba autore: Signe Allena. Bakalaura darbs: Latvijas elektroenerģijas ražošanas attīstības scenāriji. Zinātniskā darba vadītājs: Dr. oec., prof. Daina Šķiltere. Darba apjoms: 93 lpp., 15 tabulas, 49 attēli, 11 pielikumi, izmantoti 97 literatūras avoti. Darba mērķis: Izstrādāt Latvijas elektroenerģijas ražošanas attīstības scenārijus. Pētīšanas metodes: Scenāriju izstrādē un analīzē tika izmantota modificētā Delfi metode, trenda modeļi, kā arī kontrast - scenāriju metode un statistiskās apstrādes metodes. Darba rezultāts: Tika izstrādāti un novērtēti trīs iespējamie Latvijas elektroenerģijas ražošanas attīstības scenāriji. Atslēgas vārdi: scenāriju metode, scenāriji, modificētā Delfi metode, elektroenerģijas ražošana.

Author: Signe Allena Bachelor’s paper: Scenarios of electricity production development in Latvia Adviser of the bachelor’s paper: Dr. oec., prof. Daina Šķiltere Size of the bachelor’s paper: 94 p., 15 tables, 49 figures, 11 appendices, used 96 literature sources. The aim of the work: Develop scenarios of electricity production progress in Latvia. Research methods: Within scenarios were used modified Delphi method, trend models, as well as contrast- scenario methodology and statistical processing methods. Result of the work: Developed and evaluated three potentional scenarios of electricity production development in Latvia. Keywords: scenarios planning, scenarios, modified Delphi method, production of electricity.
Scenario of electricity production development in Latvia
Keywords: Vadībzinātne