Komercbankas “SEB” darbības finanšu analīze - Eglīte, Dārta Madara (Latvijas Universitāte, 2016)
Diplomdarba temats ir Komercbankas “Seb” darbības finanšu analīze. Darbs tiek veikts divās daļās. Teorētisks apraksts un komercbankas “Seb” finanšu analīze, un, Komercbankas “Seb” un “Swedbank” finanšu analīzes rezultātu salīdzinājums. Teorētiskajā aprakstā un komercbankas “Seb”finanšu analīzē autore apskata teorētiskos finanšu analīzes jautājumus uz kuru pamatu tiek veikta komercbankas “Seb” finanšu analīze. Komercbankas “Seb” un “Swedbank” finanšu analīzes rezultātu salīdzinājumā, tiek salīdzināti pirmajā daļā aprakstīto “Seb” bankas finanšu analīzes aprēķinu rezultāti ar “Swedbank” finanšu analīzes rezultātiem. Darba apjoms ir 68 lapaspuses, tajā ietilpst 33 tabulas, 33 attēli un 31 formulas. Diplomdarba izstrādei izmantoti 13 literatūras un informācijas avoti. Darbam ir teorētiska un praktiska vērtība.

Diploma topic is Commercial banks “Seb” activities in the financial analysis. The work is done in two parts. Theoretical descriptions of commercial bank “Seb” financial analysis and commercial bank “Seb” and “Swedbank” financial analysis. The author examines theorist financial analysis issues on the basis of which is carried out by commercial banks “Seb” financial analysis. Commercial bank “Seb” and “Swedbank” financial result compared, are compared to the first part described “Seb” financial analysis of calculation results whit “Swedbank” financial analysis. The volume of work is 68 pages, it includes 33 tables, 33 figures and 31 formulas. Diploma work used 13 literature and information sources. The work is theoretical and practical value.
Financial analysis of comercial banks “SEB” activity
Keywords: Ekonomika; Finanšu; analīze; Komercbanka; Sebbanka; Swedbank