Finansiālā stāvokļa novērtējums uzņēmumā Schwenk Latvija - Kuzmenkova, Oksana (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darba tēma ir “Finansiālā stāvokļa novērtējums uzņēmumā Schwenk latvija”. Izmantojot finanšu analīzi, var noteikt jebkura uzņēmuma finansiālo situāciju. Šī informācija ir būtiska, lai pieņemtu pārdomātus un pamatotus lēmumus, kas ietekmē uzņēmuma darbību. Bakalaura darba mērķis ir uz SIA Schwenk latvia finansiālā stāvokļa analīzes pamata, izdarīt secinājumus par uzņēmuma finansiālo situāciju, kā arī sniegt ieteikumus tās uzlabošanai. Kopumā SIA Schwenk Latvia finansiālā situācija ir stabila, un uzņēmums saglabā drošu pozīciju savā nozarē. Bankrota risks uzņēmumam nedraud, un tas spēj izpildīt savas finansiālās saistības.

The topic of the bachelor's thesis is “Financial Condition Assessment of Schwenk latvia.” Financial analysis can be used to evaluate the financial situation of any company. This information is essential for making well-informed and rational decisions that influence the company’s operations. The aim of the bachelor's thesis is to analyze the financial condition of SIA Schwenk latvia, draw conclusions about the company’s financial situation, as well as provide recommendations for its improvement. Overall, the financial situation of SIA Schwenk latvia is stable, and the company maintains a secure position in its industry. The company faces no risk of bankruptcy and is capable of fulfilling its financial obligations.
Evaluation of the financial situation at Schwenk Latvia
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; finanšu analīze; maksātspēja; likviditāte; rentabilitāte; bankrota prognozēšana