Windows mobilā lietotne multivides failu izplatīšanai un straumēšanai - Jansone, Dace (Latvijas Universitāte, 2016)
Kvalifikācijas darba “Windows mobilā lietotne multivides failu izplatīšanai un straumēšanai” ietvaros ir izstrādāta lietotne, kas ļauj tās lietotājiem ievietot multivides failus (audio, video un attēlus), kārtot tos pa tematiem un kanāliem, apskatīt citu lietotāju pievienotos failus, veikt meklēšanu starp failiem, tematiem un kanāliem, kā arī veikt tādas darbības ar failiem kā man patīk atzīmēšana, kopīgošana ar citiem, lejupielādēšana ierīcē un citas. Lietotne ir pieejama angļu valodā un tā pilnvērtīgi strādā uz planšetdatoriem ar Windows operētājsistēmu, sākot ar Windows 8.1. versiju. Lietotne izstrādāta izmantojot spējās programmatūras izstrādes metodi, un tā ir izstrādāta C# programmēšanas valodā, izmantojot Kaltura API platformu.

Application developed within term paper “Windows mobile application for media file distribution and streaming” allows its users to post media files (audio, video and images), to sort them in topics and channels, to view files added by other users, to perform a search within the files, topics and channels, as well as to do such activities with files as like them, share them with others, download to device and other activities. The application is available in English and it is working properly on tablets with Windows operating system, starting with Windows 8.1. version. The application is developed using agile software development method, and it has been developed in C# programming language using Kaltura API platform.
Windows mobile application for media file distribution and streaming
Keywords: Datorzinātne; C#; Kaltura; multivides faili; spējā programmatūras izstrāde; Windows