Kas jāzina fondu glabātājam - Kalniņa, Rudīte (My University, 2011)
Prezentācijā apskata skābā papīra problēmas, ieteikumus grāmatu izvietojumam u.c. kas nepieciešams zināt fondu glabātajam bibliotekā
Nolasīts Gulbenes bibliotēkas organizētajos kursos 29. un 30. novembrī 2011.
Keywords: grāmata; papīrs