Efektīvas uzskaites principu realizācijas noliktavas informācijas sistēmā - Ozolnieks, Edgars (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbs ir veltīts noliktavu uzskaites problēmu izpētīšanai un informācijas sistēmas realizācijai, kas atrisina apzinātās noliktavu uzskaites problēmas. Darbs sastāv no trīs daļām. Pirmajā nodaļā ir aprakstītas noliktavu uzskaites problēmas, ar kurām saskāros pirms sistēmas veidošanas. Otrajā nodaļā ir aprakstīti risinājumi, kuri risina līdzīgas problēmas. Un trešajā nodaļā ir aprakstīts izveidotais risinājums, kas ir veidots jau uz esoša sistēmas kodola, pievienojot tam noliktavu informācijas sistēmu. Darba nobeigumā ir aprakstīti autora iegūtie rezultāti un pieredze noliktavas informācijas sistēmu izveidē.

This bachelor’s work is dedicated to investigation of warehouse accounting problems and creation of an information system. This work consists of three parts. In the first chapter warehouse accounting problems are described, which I encountered before the creation of the system. In the second chapter solutions are described, which are used to solve similar problems. In the third chapter the created solution is described, which is created on an existing system core, by adding a warehouse information system to it. In the conclusion of this work results gained by the author and experience in creation of warehouse information systems are described.
Effective accounting principles for implementation of storehouse information system
Keywords: Datorzinātne