Latvijas un Krievijas hokeja izlašu savstarpējas spēles pasaules čempionātos: Dienaskārtība un rāmējumi krievu un latviešu laikrakstos (1998 – 2017) - Žolnerovičs, Mareks (Latvijas Universitāte, 2018)
Bakalaura darbā “Latvijas un Krievijas hokeja izlašu savstarpējas spēles pasaules čempionātos: Dienaskārtība un rāmējumi krievu un latviešu laikrakstos (1998 – 2017)” tika analizēts, kā Latvijā iznākošie krievvalodīgie laikraksti un laikraksti latviešu valodā savās publikācijās atspoguļo Latvijas un Krievijas hokeja izlašu savstarpējas spēles. Galvenā problēma ir informācijas atspoguļošanas atšķirības starp abu valodu laikrakstiem.

Bachelor paper “Latvian and Russian National Ice Hockey Teams' Reciprocal Games at World Championships: Agenda-Setting and Framing in Russian and Latvian Newspapers (1998–2017)” it was analyzed how the Russian and Latvian language newspapers from Latvia in their publications reflect the games in the world hockey championships between Latvian and Russian hockey teams. The main problem studied by the author's work is the differences in the presentation of information between Russian-language and Latvian language newspapers.
Latvian and Russian National Ice Hockey Teams' Reciprocal Games at World Championships: Agenda-Setting and Framing in Russian and Latvian Newspapers (1998–2017)
Keywords: Komunikācijas zinātne; Dienaskārtība; Rāmējumi; Kontentanalīze; Latvijas un Krievijas hokeja izlases; Laikraksti latviešu valodā