Pirmais sohlis us laimi jeb laika-kaweklis wezzeem un jauneem, ihpaschi skohlas-behrneem zelts no Ahwischu apgahdatajeem [Pirmais solis uz laimi...] - Pantenius, Wilhelm Christian; Pantēniuss, Vilhelms (Steffenhagens un dēls, 1838)
Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 1542. Pieejams arī tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Pirmais solis uz laimi
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Stāsti