Manuālā un datorizētā DEM testa snieguma salīdzinājums skolas vecuma bērniem - Kļavinska, Anete (Latvijas Universitāte, 2023)
Baklaura darbs ir uzrakstīts latviešu valodā uz 18 lapaspusēm. Tas satur 5 attēlus, 2 tabulas un 19 atsauces uz literatūras avotiem. Mērķis bija salīdzīnāt manuālā un datorizēta DEM testa sniegumu skolas vecuma bērniem. Pētījumā piedalījās 142 skolēni, tika analizētas abas testa versijas. Salīdzinot abas testa versijas, manuālais DEM tests uzrādīja minimāli labākus rezultātus - dalībnieki manuālo versiju pildīja ātrāk.

The thesis ir written in Latvian on 18 pages. It contains 5 figures, 2 tables and 19 references to literature sources. The aim was to compare manual and computerized DEM test performance in school-aged children. The study involved 142 participants, where both test versions were analyzed. When comparing both test versions, manual DEM test showed minimally better results – participants completed the manual test version fastter.
The Comparison of Manual and Computerized DEM Test Performance in School-Aged Children
Keywords: Fizika; Skolas vecuma bērni; DEM tests; DIBELS tests; Fiksācijas