Lietotāju apkalpošana izmantojot integrēto bibliotēku informācijas sistēmu EOSi - Puntuka, Daina (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes" prezentācija
Prezentācijā dots ieskats par integrētās bibliotēku informācijas sistēmas Electronic Online Systems International (EOSi) ieviešanu Rīgas Ekonomikas augstskolā, sistēmas izmantošanas problēmām un attīstību, Lasītāju apkalpošanas moduli.
Keywords: integrēta bibliotēku informācijas sistēma; EOSi; Electronic Online Systems International; Lasītāju apkalpošanas modulis