SIA „Ermitāžas risinājumi” finanšu analīze - Ķiļķina, Sanita (Latvijas Universitāte, 2008)
Diplomdarba nosaukums ir SIA „Ermitāžas risinājumi” finanšu analīze. Darbā ir iekļauti finanšu analīzes teorētiskie un likumieskie aspekti un veikta SIA „Ermitāžas risinājumi” finanšu analīze, izmantojot dažādus rādītājus un aprēķinus. Pēc aprēķināto koeficientu un struktūras izmaiņām, tika veikts novērtējums. Darbā tika veikta bilances absolūto rādītāju noviržu analīze, aprēķināti maksātspējas, likviditātes, aprites un rentabilitātes rādītāji. Tika veikta šo rādītāju analīze un novērtējums trīs pārskata periodu robežās. Aprēķinu dati tika salīdzināti, tādā veidā novērtējot rādītāju nākotnes tendences. Darbā tika analizēta uzņēmuma finansiālā stabilitāte un efektivitāte, kā arī attīstības iespējas, pamatojoties uz iegūtajiem aprēķinu datiem. Galvenais pamatuzdevums šajā darbā ir rast nepieciešamos un efektīvākos risinājumus, lai uzlabotu uzņēmuma finansiālo stāvokli un stabilitāti, kā arī novērtēt uzņēmuma attīstību un iespējas nākotnē. Diplomdarba nobeigumā tiek veikts apkopojums par SIA „Ermitāžas risinājumi” darbību un veikti secinājumi, pamatojoties uz veikto analīzi un sniegti priekšlikumi sekmīgai uzņēmuma turpmākai darbībai. Darbs sastāv no 79 lapaspusēm, iekļautas ir 31 tabula, 15 attēli, 1 shēmas, 3 pielikumi.

ANOTATION Name of Diploma paper "Financial analyse of the Company “Ermitāžas risinājumi” SIA” The Paper examines the theoretical aspects of financial the accountings of enterprise and is produced the financial analysis of enterprise SIA "Ermitāžas risinājumi". To the base of financial analysis are calculated any indices and calculations, to base of which is produced the accounting of enterprise and estimation development. On the Paper is produced the analysis the deviation of the absolute indices of balance, the indices of solvency, liquidity, revolution and profitableness are calculated. Is produced the analysis of these indices and the estimation of the boundaries in of three economic periods. The results of calculation were compared, thus produced analyse the prospects for indices in the future. On the Paper was investigated and evaluated the financial situation of enterprise, and so stability and prospect development, on the basis of results calculations. Basic concept in this work to find necessary and more effective solution so that will improve the financial situation and the stability of enterprise, and so will be estimated development and possibilities in the future. At the end to the Paper are produced derive about the results of financial analysis and they are presented proposal in order to ensure more than effective economic activity, and so to improve financial stability. The Diploma paper consists of 79 pages, 31 tables, 15 pictures and 1 chart, 3 anexes.
Finansial analysis of the Company „Ermitāžas risinājumi”Ltd
Keywords: Ekonomika