SIA "VIKA WOOD" finanšu analīze - Tīsa, Marta (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba temats ir „SIA „Vika Wood” finanšu analīze”. Uzņēmuma veiksmīgai darbībai un attīstībai nepieciešams finansiālās situācijas novērtējums, kas ļauj spriest par tā kapitāla izlietojuma efektivitāti. Darba mērķis ir novērtēt SIA „Vika Wood” finansiālo situāciju un izstrādāt priekšlikumus darbības uzlabošanai un pilnveidošanai. Pētījuma laika periods ir no 2007. līdz 2010. gadam. Darbs sastāv no ievada, četrām nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem, izmantotās literatūras saraksta un pielikumiem. Svarīgākie priekšlikumi, ko autore rekomendē, ir efektīvāk izmantot naudas līdzekļus, kas ir uzņēmuma rīcībā, palielināt debitoru apriti un palielināt rentabilitāti. Darbā ir 65 lpp, 29 formulas, 15 tabulas, 14 attēli, 12 pielikumi. Atslēgvārdi: finanšu analīze, likviditāte, maksātspēja, rentabilitāte, aprites rādītāji.

The theme of this work is Ltd „Vika Wood” financial analysis. For company to succeed and grow it needs evaluation of its financial situation, it allows to estimate efficiency of its use of capital. The aim of this work is to evaluate Ltd „Vika Wood” financial situation and to make recommendations for improvement of financial activity. Time period of research is from 2007 to 2010. The work consists of introduction, four chapters, conclusions and recommendations, list of the references used and attachments. The main recommendations are to use cash that company has more effectively, to increase accounts recievable turnover and to improve profitability. Volume of the work is 65 pages, 29 formulas, 15 tables, 14 pictures, 12 attachments. Keywords: financial analysis, liquidity, debt, profitability, activity ratios.
Ltd "VIKA WOOD" financial analysis
Keywords: Ekonomika